ΔΑΠ+ΠΚΣ+ΕΑΑΚ=ΝΟΘΕΙΑ!

 

Άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του φοιτητικού κινήματος γράφτηκε σήμερα στις φοιτητικές εκλογές του Γεωλογικού. Οι δυνάμεις τις ΔΑΠ, της ΠΚΣ και των ΕΑΑΚ αποφάσισαν ομόφωνα να μην επιτρέψουν στην ΑΡΕΝ να καταθέσει ψηφοδέλτιο στο γεωλογικό επικαλούμενες γελοίες αφορμές περί εκπρόθεσμης κατάθεσης (η ΑΡΕΝ κατέθεσε ψηφοδέλτιο στις 6,όπως προέβλεπε ο εκλογικός κανονισμός, ενώ οι άλλες δυνάμεις προσήλθαν μετά τις 6:30!). Η πρωτοφανής αυτή απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τον εκλογικό κανονισμό του φοιτητικού συλλόγου του γεωλογικού αλλά ούτε και με την κοινή λογική. Προς τιμήν τους, μόνο οι Αγ. Κινήσεις προσπάθησαν να σταματήσουν την νοθεία που τελικά συντελέσθει.

Είναι προφανές ότι η πραξικοπηματική απόφαση αποκλεισμού της ΑΡΕΝ από τις εκλογές ήταν ήδη ειλημμένη. Το επιθετικό ύφος των μελών της ΠΚΣ ενάντια στα μέλη της ΑΡΕΝ που είχαν έρθει για να καταθέσουν το ψηφοδέλτιο καθώς και οι διάφορες απειλές που εξφενδόνιζαν εναντίον τους στιγμάτισαν τη διαδικασία. Χαρακτηριστικό είναι, πέρα από την πληθώρα σεξιστικών ύβρεων και σχολίων, το γεγονός ότι μέλος της ΠΚΣ απείλησε μέλη της ΑΡΕΝ ότι θα τους «εκπαραθυρώσει». (Το «αγωνιστικό ήθος» της ΚΝΕ σε όλο του το μεγαλείο!)

Τους δηλώνουμε πώς ό,τι κι αν κάνουν τίποτα δε μπορεί να μας φιμώσει ή να μας τρομοκρατήσει. Ας τους δώσουμε την απάντηση που τους αξίζει.Η δημοκρατική ανασυγκρότηση των συλλόγων μας θα νικήσει!

Μπορεί να μην γίνεται φέτος στο γεωλογικό λοιπόν, αλλά σε όλους τους υπόλοιπους συλλόγους, στηρίζουμε, ψηφίζουμε και συμμετέχουμε στην ΑΡΕΝ γιατί το μέλλον μας ανήκει!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s