Συλλογική κριτική ανάγνωση του νόμου-πλαίσιο, Δευτέρα 3 Οκτώβρη, 3μ.μ., αίθουσα 3

Στις 3.00 μ.μ., στην αίθουσα 3 της κατειλημμένης Νομικής Σχολής, η ΑΡιστερή ΕΝότητα διοργανώνει ανοιχτή ομάδα εργασίας που θα πραγματοποιήσει συλλογική, κριτική ανάγνωση του νόμου-πλαίσιο Διαμαντοπούλου. Μία εκδήλωση ανοιχτή σε όλους όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο γιατί αντιτασσόμαστε τόσο σθεναρά απέναντι σ’ αυτό το νόμο. Σε όλους όσους θέλουν να δούμε το γράμμα του νόμου, αλλά και πίσω απ’ αυτό. Να τεκμηριώσουμε σειρά-σειρά, πώς ο νόμος Διαμαντοπούλου διαλύει το δημόσιο-δωρεάν Πανεπιστήμιο και να συζητήσουμε ποια μπορεί να είναι η απάντησή μας.
Εισηγητής θα είναι ο άρτι παραιτηθείς (αρνούμενος να εφαρμόσει το νόμο-πλαίσιο) Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας της Παντείου & μέλος της ΣΥΣπείρωσης Πανεπιστημιακών, Νίκος Θεοτοκάς.
Ο εισηγητής θα είναι μόνον ένας, ακριβώς για να τροφοδοτηθεί η κουβέντα, και οι υπόλοιπες επεξεργασίες να γίνουν συλλογικά και «από τα κάτω» στον τύπο της ανοιχτής ομάδας εργασίας, όπως τη ζήσαμε τελευταία και στην πλατεία Συντάγματος.
υγ: Και μην ξεχνιόμαστε! Στις 11 π.μ., στη Γραμματεία, την ίδια μέρα, είναι η παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου για την επαπειλούμενη ματαίωση της επαναληπτικής εξεταστικής.
This entry was posted in καλέσματα and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s